Nieuw bij Centrum Nautilus: virtuele en magische belevingsreizen

Nu fysiek reizen, even of misschien wel voor lange tijd of omdat de voorwaardes rondom reizen niet bij u passen, minder mogelijk is hebben wij een leuk nieuw concept opgezet. Met een klein gezelschap vanuit ons prachtige centrum in Hoeven gaan wij reizen op een geheel nieuwe manier beleven. Cocky van Dam neemt u mee op een virtuele reis waarbij, door de bijzondere opzet, naast het visuele ook alle andere zintuigen aan bod komen. U kunt hierbij denken aan foto's en film, met daarbij tekst en uitleg van Cocky van Dam maar ook andere leuke methodes waardoor u ook kunt voelen, ruiken en proeven wat een plek met u doet.

Zo kunt u toch genieten van de bijzondere magische en spirituele reizen die Centrum Nautilus aanbiedt zonder dat u er fysiek naar toe hoeft te reizen.

Op dit moment zijn wij aan het werk aan meerdere virtuele reizen.


VIRTUEEL REISAANBOD:

Virtuele reis - Seleniet Geode-Grot

heeft reeds plaatsgevonden

Deze virtuele reis vindt plaats bij Centrum-Nautilus en staat in het teken van een enorme met kristallen bedekte grot die zich bevindt in Spanje. Vanwege de "onzekerheden" rondom reizen naar het buitenland, is deze vorm ontstaan. De energie van de kristal geode-grot toch beleven, maar er niet fysiek naar toe reizen kan dat? Ja, dit kan werkelijk!

Seleniet Geode-Grot
De Geode-Grot is werkelijk een natuurwonder van Moeder Aarde. We gaan via geleide meditatie diep de aarde in wat al zeer indrukwekkend is en dan is daar de opening van de Geode. Het is echt een Wonder-baarlijk fenomeen om dit, ook op deze wijze, te beleven. Zowel via geleide meditatie als met de ogen geopend, oog in oog te staan met de Seleniet kristallen Geode-Grot, zal  een bijzondere beleving zijn. De Geode grot is honderden miljoenen jaren geleden ontstaan door water en vuur. Op deze dag zult u op een unieke een bijzondere wijze de Geode ervaren. Dit is werkelijk UNIEK om het op deze wijze toch fysiek te gaan ervaren en te beleven.

Kenmerken van Seleniet
Seleniet dient als brug tussen de verschillende niveaus van BewustZijn en het is een goed hulpmiddel bij meditatie en het verkennen van het onderbewuste. Seleniet richt zich tot de bron van fysieke problemen en geeft inzicht in de oorzaken van de klachten. Het heeft de unieke eigenschap om te verbinden en te balanceren.

Seleniet heeft nog veel meer bijzondere eigenschappen meer hierover staat beschreven onderaan dit artikel.

“Reisimpressie” wat op deze virtuele reis aan de orde komt:

 • Belevingen van de Seleniet Geode-Grot via beeld
 • Belevingen met de Seleniet Geode-Grot via geleide meditaties
 • Belevingen met de Seleniet Geode-Grot via channelingen
 • Beleving "Het Niets en het Iets"
 • Beleving van het aanraken van een Kristal uit de Seleniet Geode-Grot
 • Belevingen via beeld van diverse plekken rondom de plaats waar de grot zich bevindt.

Extra toelichting
In 2018 en 2019 is Cocky van Dam, alleen en met een groep, afgereisd naar deze Geode-Grot. Op deze reis had zij natuurlijk haar kristallen schedel Candaluna meegnomen, en hoe toevallig dat de Kristallen Schedel van Seleniet is. Op deze workshop dag zal Candaluna natuurlijk ook aanwezig zijn.
De reis, in september 2019, was echt uniek en het thema van de reis was "Het Niets en het Iets". Hier zal Cocky van Dam op de workshop meer over delen en u laten ervaren. Na deze reis heeft Cocky de groep nog drie keer ontmoet om de energie op diverse plekken in Nederland te verankeren. Ook heeft zij de reizigers die mee waren geweest en de reizigers die mee zouden gaan op de nieuwe reis, bij Centrum-Nautilus uitgenodigd, om de Seleniet Geode-Grot weer te beleven. Dit was voor zowel degene die geweest waren als voor degene die nog zouden gaan een hele beleving. Helaas kon de nieuwe groep dit jaar niet afreizen vanwege de situatie rondom Corona. Toch hebben zij het ervaren en vonden het werkelijk uniek het zo te beleven.

Datum: heeft reeds plaatsgevonden
Aanvang: 10.00 - 16.00 uur. Vanaf 09.45 uur is de zaal geopend.
Kosten: Dit geschenk aan uzelf is € ===,=. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd.

Voor reserveren klik hier. De deelname is pas definitief na inschrijving en een aanbetaling van € 50,=. Voor de aanbetaling klik hier. U ontvangt daarna van ons een bevestiging. Voor vragen klik hier.

Seleniet

Seleniet is genoemd naar SELENE, de Griekse godin van de maan. Deze steen is weldadig voor lichaam geest en ziel en zuivert tevens de ruimte waarin hij staat. Selenietsteen is zelfreinigend.

Seleniet versoepelt het contact met gidsen en engelen en andere hogere wezens. Seleniet richt haar energie naar de gebieden die het meest hulpbehoevend zijn. De kracht van Seleniet ligt in de gave om met alle chakra’s in het lichaam te kunnen werken. In tegenstelling tot vele andere kristallen en stenen, richt Seleniet zich niet tot een aspect of probleemgebied. Het werkt zoals een tuner; het zoekt ruisgebieden in de aura’s op. Seleniet wordt vaak gebruikt voor het verhelderen van denkprocessen. Het zou een van de vormen van kennisopslag in Atlantis en Lemurië zijn geweest. Seleniet is als enige, naast Apophylliet, krachtig genoeg om negatieve energieën uit kwarts te verwijderen.

Tevens is Seleniet uniek omdat het als enige kwartskristallen kan programmeren, door simpelweg de te reinigen stenen op of tegen de Seleniet te leggen. Seleniet kan zowel de negatieve energie verwijderen, als de stenen weer opnieuw opladen. Overdracht van energie aan andere stenen geschiedt door de punt van het Seleniet op de steen te richten, en hierbij te visualiseren hoe de toegevoegde energie moet functioneren.

Omdat Seleniet als een brug dient tussen de verschillende niveaus van BewustZijn, is het een goed hulpmiddel bij meditatie en het verkennen van het onderbewuste.

Seleniet richt zich tot de bron van fysieke problemen en geeft inzicht in de oorzaken van de klachten. Seleniet heeft de unieke eigenschap om te verbinden en te balanceren, ook tussen individuen. Het verzacht alle ruis uit communicatie, die veroorzaakt zou kunnen worden door onduidelijke uitspraken.

 

 • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
 • 06-508 24 840
 • info@centrum-nautilus.nl
 • Kvk 71667679
 • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up