Droomreis

heeft reeds plaats gevonden

8-dagen

Dit is een reis die in Nederland plaatsvindt. De lokatie heeft de beschikking over een zwembad en ligt in een glooiend landschap met uitzicht op de heuvels. Een reis die dromen creëert en onze harten verbindt .

Samen dromen van een nieuwe aarde? Dan is dit een reis die misschien wel eens uw droomreis zou kunnen zijn. Een reis, waar het gaat om vrijheid, verbinding, samenhorigheid, liefde, respect, verantwoordelijkheid en waar het gaat om in de BRON TERUG TE ZIJN. Voel in uw hart of deze reis u aanspreekt. Alleen als u uzelf geroepen voelt, bent u een oprechte deelnemer. Het is geen toeristische reis, maar een diepgaand spiritueel avontuur!

We ontdekken ook prachtige natuur plekken. Al wandelend en genietend komen we op krachtplekken en -plaatsen die voor u betekenis kunnen hebben. Door ons met deze krachtplaatsen/plekken te verbinden kunnen we onze dromen opnieuw ontdekken en hun potentie bekrachtigen.

boek nu na

Klik hier om contact op te nemen.

relax droom

Een reis die in Nederland plaats vindt. Via de aanwijzingen van de spirits gaan we op pad. Hierdoor komen we op verrassende plekken die u aanwijzingen geven op uw verdere levensreis. We ontdekken dus prachtige natuurplekken en al wandelend en genietend komen we op deze krachtplekken en plaatsen die voor u betekenis hebben. Door u met deze krachtplaatsen te verbinden kunt u de verloren schatten in uzelf "opnieuw" ontdekken en de schoonheid wat het voor u betekend voelen en herkennen. Dit is een reis waarin u uw gevoel, uw lichtfrequenties en uw wezensenergie voeding geeft. Voel in uw hart of deze reis u aanspreekt. Alleen als u uzelf geroepen voelt, bent u een oprechte deelnemer. Het is geen toeristische reis, maar een diepgaand spiritueel avontuur geheel in afstemming met de spirits.

 

boek nu na

Klik hier om contact op te nemen.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up