quotation marks

Tijdens de cursus ‘van Lood naar Goud’ hebben we letterlijk en figuurlijk het goud weer in handen gekregen. Cocky is heel zuiver afgestemd en voelt precies wat er energetisch aangeraakt mag worden, zodat het in beweging kan komen en kan helen. Dit gebeurt d.m.v. meditatie, een reading, maar ook met klanken, zang, Sjamanen drum en een grote, prachtige klankschaal die diep in je cellen resoneert. Je krijgt daardoor een soort energetische reset.

Ondanks de huidige reisrestricties heeft Cocky ons meegenomen op reis. Niet alleen een spiraliserende reis van buiten naar binnen, maar ook d.m.v. het delen van haar kennis en (spirituele) reiservaringen. Zij heeft enorm veel plekken op aarde bezocht en gevoeld.

Iedere workshop dag had Cocky een mooie, toepasselijke opstelling gemaakt waar wij onze eigen kristallen (schedels) aan toe konden voegen. Het is bijzonder om bepaalde items uit een land/plek (o.a.  Paaseiland, of Mount Shasta) even vast te kunnen houden om je er energetisch mee te verbinden.

Door een kleine groepssamenstelling is er voor eenieder de benodigde aandacht. Er is ruimte, veiligheid en vertrouwen om je open te stellen. Het delen van een levenservaring kan soms ook iets in de ander aanraken, wat helend werkt.

Alle ervaringen uit de workshop werken nog in mij door. Het is zo bevrijdend om je te kunnen verbinden met je eigen gouden licht en weer vanuit ‘I Am’ in het leven te gaan staan en de stroming te voelen. Zoals alle workshops van Cocky is ook deze aan te raden om je weer dichter bij jezelf te doen komen.  Dank je wel lieve Cocky voor je zuivere en liefdevolle begeleiding.

Liefs, Helga

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up