quotation marksMijn eerste kennismaking met Cocky was tijdens één van de open dagen op een vrijdag in de meivakantie in 2019. Samen met de kinderen ging ik op pad om kennis met Cocky te maken op aanraden van een dierbare kennis. Ik was benieuwd naar Cocky zelf, wat ze te bieden had en waar haar praktijk gevestigd was. In de verwachting in het buitengebied van Hoeven een boerderij te vinden kwam ik bedrogen uit.

Midden in Hoeven aan de Bovenstraat zien we een bordje “Centrum Nautilus”. Wat je vanaf de straatkant niet kan zien is dat er een enorme tuin achter de voorgevel schuilgaat, naast een pand dat in het verleden o.a. als schuilkerk dienstgedaan heeft en een mooie lichte, ruime praktijkruimte, een veranda en nou ja, eigenlijk toch wel in lijn met mijn eerdere verwachting van een mooie, bijzondere plek omringd door natuur.

Cocky ontvangt ons hartelijk en vraagt naar onze namen, hoe we hier verzeild zijn geraakt, en praat verder met de kinderen. Die bewonderen meteen de kristallen en edelstenen die in de praktijkruimte te zien zijn. De kinderen hebben interesse in kristallen, dat zit wel goed. Ondertussen leidt Cocky ons rond in het pand en de tuin. Ze wijst de plekken aan waar energie voelbaar is van plaatsen waar ze met haar spirituele reizen is geweest. Ze vertelt er zo bezield over dat wij geboeid luisteren.

Het persoonlijke contact met Cocky gaat niet over koetjes en kalfjes. Ze tuned meteen in op je energie en waar je wat dat betreft zit en wat je nodig hebt. Ik voel me een beetje overvallen hierdoor, ik verschuil me liever achter de kinderen. Maar daar prikt ze feilloos doorheen. Tegelijkertijd doet Cocky dat op zo’n vriendelijke en liefdevolle manier dat ik kan horen en voelen wat ze zegt. Voeding voor mijn interesse om te blijven leren en ontdekken wat er te leren en ontdekken valt op het spirituele vlak. “Wat ik je vertel werkt nog door, dat merk je wel als je hier weg bent” roept ze ons na nadat we met een mooi stuk versteend hout voor in de woonkamer vertrekken.

En ja, dat klopt. Het werkt inderdaad na. Er veranderen opeens dingen in mijn leven, ik ga eindelijk doen waar ik al zo lang over twijfel. Op het moment dat ik weer even vastloop ga ik terug naar Cocky voor een behandeling.

Ondertussen zijn we een jaar verder heb ik paar behandelingen bij Cocky gevolgd. En volg ik maandelijks een meditatiesessie bij haar. Ook onze kinderen hebben behandelingen bij Cocky gevolgd. En een van onze kinderen neemt ook deel aan de maandelijkse meditaties.

Dat had ik een jaar geleden niet zien aankomen. De contacten met Cocky, of het nou behandelingen of meditatie avonden zijn, vervullen mijn behoefte aan groei op het spirituele vlak. En het meer in balans brengen van dit deel van mij met mijn dagelijkse leven. Hoe houd ik me als hoog gevoelige persoon staande in deze wereld, hoe kom ik het beste tot mijn recht, en meer van dat soort vragen worden door en bij Cocky besproken en een richting aangegeven. Wel spiritueel, niet zweverig, direct en lekker down to earth.

T. (vrouw van 48 jaar oud)

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up