quotation marksAl meerdere malen heb ik reading/healing sessies gehad bij/van Cocky. De sessies bij Centrum-Nautilus zelf, als ook op afstand zijn beiden even goed (we staan uiteindelijk allemaal energetisch met elkaar in verbinding). Natuurlijk is het altijd wel fijn om te genieten van de mooie locatie waar de sessies plaatsvinden. Iedere sessie is weer anders en is diepgaand. Er is een prachtige klankschaal waar een sessie meestal mee begint. Door de trilling voel je jezelf opengaan.

Bij Cocky kun je jezelf absoluut in alle vertrouwen openstellen, wat erg belangrijk is. Zelf heb ik heel veel gehad aan de sessies. Wanneer een thema wat hardnekkiger in je systeem geworteld zit, zijn soms meerdere sessies (en tijd) nodig.  Er worden nooit sessies opgedrongen om iemand te binden. Het is een vrije keuze. De sessies geven inzicht in bepaalde thema’s die spelen in je leven. Dat is veelal terug te leiden naar vorige levens. Zo fijn om ergens inzicht in te krijgen en te kunnen plaatsen. Door ergens bewust van te worden kan het in beweging komen en transformeren. Cocky is heel zuiver afgestemd en komt direct tot de kern. 

In de ruimte staat, naast prachtige kristallen, een drum die op bepaalde momenten soms een bevestigend drum geluid geeft. Echt heel bijzonder!

Ook tijdens de spirituele reizen vinden readingen/healingen plaats. Ik ben heel dankbaar dat Cocky op mijn pad is gekomen. Het heeft echt mijn leven verrijkt.

Liefs, Helga

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up