quotation marksAl meerdere malen heb ik kristallen en 2 kristallen schedels gekocht bij Centrum Nautilus. Zodra ik de ruimte met de kristallen binnenstap voel ik mij blij en gelift. Het versterkt de verbinding met het kristallijne licht in mijzelf. Het is echt een heerlijke ruimte om in te ‘ZIJN’.

Cocky benadrukt altijd het voelen, zowel in sessies, workshops als ook bij de aankoop van kristallen. Daarom geen uitgebreide informatie/verhalen waar kristallen goed voor zouden kunnen zijn. Als je de keuze maakt vanuit gevoel, kies je precies het kristal wat op dat moment het beste bij je aansluit. Daarna wordt pas de werking ervan besproken/gelezen.

Er staan zoveel mooie kristallen en kristallen schedels bij Centrum Nautilus! Het is net een snoepwinkel waar het moeilijk is om zonder aankoop te vertrekken.

In eerste instantie had ik zelf niet veel met kristallen schedels, maar tijdens een reis naar Schotland (in 2014) heb ik de kristallen schedel, van Cocky, met de naam Candaluna ontmoet. Een prachtige schedel van Seleniet, die ik even heb vastgehouden. Het raakte mij diep en heb sindsdien zelf 2 (kleinere) kristallen schedels gekocht, die inmiddels veel voor mij betekenen.

Eén van mijn recentere aankopen is een heel groot Rozekwarts ei. Het ei dat staat voor vernieuwing. Ik had het al vaker zien staan, maar deze keer leek het ei mij te roepen. Het thema ‘zelfliefde’ is bij veel mensen in meer of mindere mate naar de achtergrond verdwenen. Zo ook bij mij.  De sessies, reizen en workshops hebben mij geholpen weer in de ‘spiegel’ te gaan kijken. Tijdens de spirituele reizen worden thema’s vaak nog wat meer uitvergroot, zodat we door blokkades heen kunnen gaan. Het prachtige Rozekwarts ei helpt mij de liefde voor mijzelf nog meer te herstellen en bekrachtigen.  Ik ben Cocky en alle kristallen en kristallen schedels heel dankbaar. Het ondersteund ons bij versterken van ons eigen kristallijne licht. Ik ben ervan overtuigd dat het verspreiden van de kristallen (over de aarde) de ascentie van zowel jezelf als dat van de aarde versnelt optilt en laat stralen. Mijn ei is (symbolisch) inmiddels uitgekomen.

Liefs, Helga

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up