quotation marks

Review Cursus Merlijn

"Lieve Cocky, 

De cursus Merlijn was bijzonder, met recht magisch en een belangrijk moment. Dank voor je welkom, jouw en jullie kennis, je warmte, het samen delen en de gelijkwaardigheid. Voor degene die jou ook moet ontmoeten, ontstaat er vanzelf een onuitgesproken uitnodiging om jou te vinden. We gaan elkaar weer treffen, graag tot dan."

Groetjes, Anoniem

quotation marksMijn eerste kennismaking met Cocky was tijdens één van de open dagen op een vrijdag in de meivakantie in 2019. Samen met de kinderen ging ik op pad om kennis met Cocky te maken op aanraden van een dierbare kennis. Ik was benieuwd naar Cocky zelf, wat ze te bieden had en waar haar praktijk gevestigd was. In de verwachting in het buitengebied van Hoeven een boerderij te vinden kwam ik bedrogen uit.

quotation marks

Tijdens de cursus ‘van Lood naar Goud’ hebben we letterlijk en figuurlijk het goud weer in handen gekregen. Cocky is heel zuiver afgestemd en voelt precies wat er energetisch aangeraakt mag worden, zodat het in beweging kan komen en kan helen. Dit gebeurt d.m.v. meditatie, een reading, maar ook met klanken, zang, Sjamanen drum en een grote, prachtige klankschaal die diep in je cellen resoneert. Je krijgt daardoor een soort energetische reset.

Ondanks de huidige reisrestricties heeft Cocky ons meegenomen op reis. Niet alleen een spiraliserende reis van buiten naar binnen, maar ook d.m.v. het delen van haar kennis en (spirituele) reiservaringen. Zij heeft enorm veel plekken op aarde bezocht en gevoeld.

quotation marksIn de eerste plaats vind ik het bijzonder dat de insteek is op de meditatieavond te laten gebeuren wat zich aandient. En dat er ruimte is voor wat er op dat moment bij jou aandacht vraagt en wat voor jou persoonlijk aangeraakt wordt.

Het is een uitnodiging.

Lieve Groet Nicole

quotation marks

 

De cursus 'Van Lood naar Goud' heb ik ervaren als een hele bijzondere, mooie, intense reis in mezelf.

De liefdevolle, warme begeleiding van Cocky was een zachte, veilige omhulling waarin ik mijn processen kon aangaan. 
Cocky is in staat op een volledig oordeelloze en respectvolle manier duidelijk te maken waar nog aan  gewerkt mag worden.
De groep was klein, 3 deelnemers, wat erg fijn was omdat we ook daardoor de diepte echt in konden gaan. Er was tijd, ruimte en aandacht voor iedereen.
De meditaties met zang, klankschalen, trom of alleen spraak waren prachtig en voeren naar prachtige plekken in mezelf.
Ik heb hard gewerkt maar vooral genoten. Deze cursus kan ik iedereen aanraden die echt met en aan zichzelf wil werken!
Dank je wel, lieve Cocky voor wie je bent en wat je neergezet hebt🙏!
Els

quotation marksSpiritueel Centrum Nautilus is een haven gebouwd op Kristal. De tuin, de groepsruimte en de Kristalkamer brengen je in hogere sferen. Ruimhartig deelt Cocky haar kennis, kunde en gaven. Cocky is als een overlopende levend borrelende bron waaraan ik me dit voorjaar mocht laven. Ik heb haar ontmoet op de “”Bijzondere reizen beurs” te Breda in februari 2020 en er was meteen een klik.

quotation marks

 “Wat heeft de healing veel met mij gedaan! Alles wat je zei was raak" Ik heb er de tijd voor genomen en de reading diverse keren afgeluisterd. Eigenlijk was alles wat je zei gewoon raak…. Fijn dat ik het had opgenomen! In een uur tijd komt er toch wel heel veel informatie bij elkaar en de fijne nuances kan ik dan nog een keer terugluisteren. Diep van uit mijn hart dank je dat je mij met deze reading / healing inzichten en vertrouwen hebt gegeven. Waardoor ik weer een stukje dichter bij mezelf ben gekomen!” – Anoniem.

quotation marksHet mooie van de workshops die Cocky geeft is dat zij openstaat voor dat wat zich aandient en wil laten zien/horen. Ook wanneer je eenzelfde workshop volgt is dat keer op keer verrassend anders. De workshops vinden plaats in een mooie, grote ruimte met een Mariabeeld. Soms ook deels in de tuin. Ze zijn kleinschalig, zodat er voldoende aandacht is voor de deelnemers en de processen die op gang komen. Iedere workshop heeft natuurlijk een eigen thema, maar krijgen soms een verrassende wending door een ingeving die Cocky krijgt van haar gidsen. Gedurende de workshops vinden meestal ook korte of langere readingen/healingen plaats.

quotation marks

 

“Voor mij ben jij een healer die eruit springt, met name door je uitstraling. Ik ervaar jou als zuiver, dicht bij jezelf en vooral een soort no-nonsense houding. Ik kom graag bij je terug.” – Petra K.

quotation marksAl meerdere malen heb ik reading/healing sessies gehad bij/van Cocky. De sessies bij Centrum-Nautilus zelf, als ook op afstand zijn beiden even goed (we staan uiteindelijk allemaal energetisch met elkaar in verbinding). Natuurlijk is het altijd wel fijn om te genieten van de mooie locatie waar de sessies plaatsvinden. Iedere sessie is weer anders en is diepgaand. Er is een prachtige klankschaal waar een sessie meestal mee begint. Door de trilling voel je jezelf opengaan.

quotation marks


“Bedankt nog voor de mooie healingen die je mij hebt gegeven. Ik heb er heel veel aan gehad en het heeft mij werkelijk in beweging gezet. De afstands healing heb ik als zeer krachtig en helend ervaren. Alles valt op zijn plaats en ik ervaarde dat ik thuiskwam. Door de krachtige energie is er veel bij mij losgekomen, heb afscheid genomen van ballast die er niet meer toe doet en heb ruimte gemaakt voor informatie en energie die mijn bewustwording verruimt en helend werkt. Het onbewuste wordt steeds meer bewust zodat ik dichter bij mijn essentie kom. En zo kom ik meer in mijn kracht van de persoon wie ik werkelijk ben!.” Liefs Marijke.

quotation marksHet was heel bijzonder, al jaren liep ik met een pijn aan mijn schouders. Door dat het thema Karma zichtbaar werd van mijn moederskant en daar een healing op gebeurde is de drukkende pijn op mijn schouders aanzienlijk verminderd. Dank je wel.

quotation marks

 

Dank je wel Cocky, ik voel me voor het eerst in mijn leven echt goed geaard! Anoniem

quotation marksDag allemaal,

Dank je wel voor je bericht Cocky. Ik vond het ook een hele mooie dag. En wie weet wat er uit gaat ontstaan.

Warme groet,
Marijke

quotation marksVandaag was weer een groot cadeau! ?

Cocky van Dam organiseerde een Hathorworkshop, de meesters van klank, licht en liefde, in de Egyptische mythologie welbekend. Cocky is zelf zo’n klankmeester; het is ongelooflijk wat ze iedere keer weer in verbinding aan klank naar buiten brengt. Het bracht mij ook weer terug in de Hathor tempel in Egypte, waar ik in februari nog geweest ben. De Hathorolie die ik toen gekocht heb in het House of Life Abydos kwam goed van pas. De plek van Cocky zelf, Centrum Nautilus spirituele reizen workshops zaalverhuur healing,is trouwens een prachtplek. Alleen de tuin al..... ? Cocky en de andere mooie aanwezige vrouwen.
Ik geniet nog lekker na ?? Tanja Abbas

 

quotation marksAl meerdere malen heb ik kristallen en 2 kristallen schedels gekocht bij Centrum Nautilus. Zodra ik de ruimte met de kristallen binnenstap voel ik mij blij en gelift. Het versterkt de verbinding met het kristallijne licht in mijzelf. Het is echt een heerlijke ruimte om in te ‘ZIJN’.

Cocky benadrukt altijd het voelen, zowel in sessies, workshops als ook bij de aankoop van kristallen. Daarom geen uitgebreide informatie/verhalen waar kristallen goed voor zouden kunnen zijn. Als je de keuze maakt vanuit gevoel, kies je precies het kristal wat op dat moment het beste bij je aansluit. Daarna wordt pas de werking ervan besproken/gelezen.

quotation marksVanaf het begin af aan een prettig gevoel bij Cocky en de ruimte van waar ze werkt in Hoeven. Ik heb in korte tijd al meerdere bijzondere ervaringen gehad en nieuwe inzichten gekregen. Cocky helpt daarbij op een nuchtere en prettige wijze waarbij het direct al heel vertrouwd voelt. Ik kom er graag en ik kan daar meer en meer mezelf zijn. Het is duidelijk dat Cocky veel ervaring heeft, nuchter is en toch heel spiritueel. En niet te vergeten, een heel fijn mens! Hopelijk treffen we elkaar nog vaak op deze "reis" en ik ben benieuwd naar wat er nog gaat komen. Voor mijn gevoel kan je met van alles bij Cocky terecht en ze kan echt wat voor je betekenen.

Michel

quotation marksLieve allen,

Zeer krachtige dag die voor mij veel in beweging bracht, ook het aanraken van een blokkade.

Ik dank jullie voor alles wat werd aangeraakt en gedeeld.

Tot een ander moment,
met hartelijke groet,
Lia

quotation marksCocky is een uitermate integere, no nonsens, goedlachse en lieve vrouw, zeer helder voelend en kristalhelder in haar communicatie en readingen, in samenwerking met haar kristallen schedel Candaluna. Ze heeft mij meerdere malen in mijn spirituele proces heel goed ondersteund om ingewikkelde draden weer te ontwarren. Ook haar workshops zijn spot on, ze raken de kern van wat er op meerdere niveaus speelt. Bovendien is het is altijd weer een feest om elkaar te zien. Ik ben dankbaar dat ik haar ken.

Tanja

quotation marksRecensies van de Bijeenkomst Kristallen Schedel Keepers.

Lieve Cocky,

Ik ben blij en dankbaar met de dag die we bij je gehad hebben, de “Bijeenkomst Kristallen Schedel Keepers”.

De “Alien”-steen is een nieuw anker voor me geworden, waar ik me onwillekeurig op richt als ik me voel verkrampen en niet weet wat waar is.

Door me op deze “Alien”-steen te richten ontstaat er weer rust en helderheid.

Ik voel me dankbaar en geraakt. Liefs Wilma.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up