Cocky van Dam

cocky van dam klEven voorstellen

Cocky van Dam (1962) heeft al jarenlang een praktijk als healer-reader (sinds 2007). Dit is haar fulltime beroep. Cliënten uit heel Nederland, België, Europa weten haar voor een (online) healing en reading te vinden. Ze heeft inmiddels al vele mensen mogen ontvangen in haar praktijk. Zij spreekt de taal van het licht en is in verbinding met allerlei soorten Light Beings en Kosmische Informatie. Zij werkt nauw samen met haar team een vaste kern van Light Beings en de Kristallen Schedel Candaluna*.

Ze heeft 2 kinderen een meisje en jongen, die beide nu begin 20 zijn en woont samen sinds 2010. In 2018 zijn zij met zijn 4'ren verhuisd vanuit Rijswijk (Z-H) naar Hoeven waar zij inmiddels een Spiritueel Centrum en spiritueel reisbureau is begonnen. 

Sinds haar jeugd heeft zij vele levenslessen ervaren en vanaf haar 28ste ondernam zij bijzondere spirituele reizen. Al deze ervaringen hebben haar diep met de aarde en haarzelf in contact gebracht. 

Door deze persoonlijke ontwikkelingen, opleidingen en mijn natuurlijke talent voor het open staan voor de spirituele wereld is er een geheel eigen en bijzondere werkwijze ontstaan. Samen met haar gidsen verbindt zij alchemistische schakels. Dit draagt zij uit als holistisch en energetisch begeleidster. Zij helpt lichaam en geest weer met elkaar samen te laten werken waardoor blokkades kunnen oplossen en zo weer een optimale stroming in het lichaam en de geest kan plaatsvinden.

Cliënten waarderen Cocky om haar zuiverheid, integriteit, precisie (“ze raakt meteen de kern”) en heldere bewoordingen. Haar healingen, workshops en trainingen worden ervaren als zeer krachtig, effectief en levens veranderend.

Verder organiseert zij spirituele reizen, workshops, cursussen, lezingen, trainingen en meer. Op deze website vindt u allerlei interessante informatie van activiteiten die bij Centrum Nautilus plaatsvinden.

Candaluna
Candaluna is de Kristallen Schedel die zij al vele jaren keept. Zij en Candaluna, zijn met vele Oer-oude-Kristallen Schedels in contact geweest. Zoals; die van Joshua Shapiro 'Portal de Luz' (zijn schedels zijn met bijna alle ancient schedels waaronder Michell-Hedges skull en de 'the Atlantian Orb',the energy of Toth in contact geweest) en 'Synergy' van Sherry Whitfield (diverse keren), 'Emma' van Claire Powell en de Mongolian Skulls van Marion Mooren, Bart Peeters (o.a. bij de bijeenkomsten van Grandma Chandra), Gina O' Connor en Rhian Gibbings. 'Sam' van Jaap van Etten, en alle negen ancient skulls van Joke van Dieten waaronder natuurlijk 'ET', 'Kinbatz' van Hunbatz man, toen onder hoede van Franck Echardour,' Kweetal' van Jan Prins, 'Compassion' van Joseph Bennett, 'As-K-RA' van Katheleen Murray (†), 'Amakua' van Star Johnson- Moser en tenslotte de wereldberoemde skull 'Max' van Joann Parx waar Candaluna enkele dagen bij heeft gestaan op de conferentie in 2011.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bovenstaande verhaal heeft o.a. plaatsgevonden op de Schedel Conferenties in 2006 te Rilland, 2008 in België, 2011 in Los Angeles en in 2012 in Nederland.

Ook heeft zij samen met Candaluna vele krachtplaatsen in diverse landen bezocht. Zoals: Mongolië, China, Laos, Vietnam, Jemen, Jordanië, Palestina, Egypte, Marokko, Ethiopië, Turkije, Peru, Chili, Brazilië, Argentinië, Paaseiland, Amerika; Sedona, Florida, San Francisco, Yellow Stone, Yosemite national park, IJsland, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, België, Engeland, Schotland, Spanje, Italië en Bosnië.


Verhaal loze periode
Mijn verhaal: "In 2015 was ik geheel gestopt met het energetische werk en het organiseren van reizen. Ik kreeg diep van binnen het gevoel geheel te stoppen en heb mij toen overgeven aan de leegte, het verhaal loze en stilte. Ik keerde geheel naar binnen toe. In die fase kwam er vanuit de leegte het gevoel van verhuizen in mij omhoog. Ik heb letterlijk en figuurlijk mijn oude behuizing achter me gelaten en ben naar een nieuw huis met meer mogelijkheden verhuisd.

Deze nieuwe woonplek opent zoveel ruimtes in mij, maar heeft ook letterlijk ruimtes die voor allerlei doeleinden geschikt zijn voor de verhuur. Mijn passie voor het energetische werk werd weer aangewakkerd en de naam Nautilus kwam diep vanuit mijn binnenste omhoog; Centrum Nautilus werd geboren!"


cocky van dam klNautilusschelp
Als men de Nautilusschelp opent ziet men lege ruimtes gevormd als een spiraal (gulden snede). Het diertje begint heel klein vanuit de kern en vormt een schelpje van kalk om zich heen. Na precies 28 dagen van groei, het diertje volgt daarmee de maanstand, kruipt hij eruit en maakt een nieuw kamertje. Het aantal kamers neemt toe naarmate de inktvis in omvang toeneemt. Deze kamertjes hebben allemaal dezelfde vorm als de vorige, maar is steeds 6,3% groter. De schelp is niet alleen een veilige behuizing, maar wordt ook door de inktvis gebruikt om zich voort te bewegen, en om te dalen en te stijgen. Dit doet hij door middel van meer of minder water in de schelp te pompen. 

Geometrie van de Gulden Snede
De geometrie van de Gulden Snede heeft door de eeuwen heen al heel veel mensen in allerlei culturen geïnspireerd. Zowel in de architectuur, kunst, muziek, wetenschap en de mystieke wereld was men gefascineerd door deze symboliek. De oorsprong ligt in de kern van de schepping. Het is een natuurlijke beweging, die terug te vinden is in de natuur, planten, dieren en de mens. Het is de Goddelijke creatiekracht. De Gulden Snede is een maatvoering die begint bij de Babylonische schrijfplankjes en die tot op heden van dagen nog steeds wordt toegepast.

Verbinding vanuit het Centrum
De Nautilusschelp is een perfect voorbeeld van verbindingen vanuit het centrum. Via een kanaaltje vanuit zijn eigen begin (centrum), midden in de spiraal en met de verre maan, waar zijn groei op is afgestemd. Met zijn vele armen waarmee hij voedsel naar zich toe haalt is als een ware liefdevolle omarming. Het diertje vertegenwoordigt liefde en verbinding. Veel kenmerken van de Nautilus (De Gulden Snede) zijn niet zichtbaar, maar evenmin verborgen. Ze moeten alleen nog ontsluierd worden. De Nautilus is weer zo'n wonderlijke creatie van Moeder Natuur. U ziet en ervaart in de Nautilus de oneindigheid van de Schepping. De Nautilus staat symbool voor Pure Levenskracht, Levensvreugde en Levensadem.

cocky van dam klEen bijzondere plek
Centrum Nautilus is zo’n plek waar levenskracht, levensvreugde en levensadem samenkomen. Een plek waar de niet zichtbare ruimtes in uzelf zichtbaar kunnen en mogen worden. Centrum-Nautilus is een krachtplaats die ook de blueprint draagt van het Kristallen Schedelveld en het grote evolutieplan van Moeder Aarde, Mensheid en het Universele Bewustzijn. Een plek om thuis te komen in uzelf. Eventueel kunt u bij reviews ervaringen lezen van bezoekers hoe zij Centrum-Nautilus ervaren hebben.

U bent van Harte Welkom op deze ontdekkingsplek.  

Het programma 'Onderweg naar de Regio' heeft bij ons opnames gemaakt van het Centrum. Onderstaande video geeft een goede eerste indruk wat er bij ons te doen en te zien is. Wij wensen u veel kijk en luister plezier.

  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up