Assisi

Reis verslag van een dag in Assisi

Op 11-11-'19 reisde ik vanuit Bologana af naar Assisi (As-Si-Si). Had al jaren de wens om naar Assisi te gaan vandaag was het zover. Na eerst een koffietje te hebben gedronken zijn mijn partner en ik door het bijzondere dorpje Assisi gelopen richting de Tombe van St. Franciscus.

2019 11 11 koffie tentje2019 11 11 baseliek Franciscus

Beneden in de crypte waar het graf van St. Franciscus is, hangt een respect volle sfeer. Zijn lichaam ligt in een hoge zuil. Je ziet niets van zijn graf, daar het volledig ommuurt is. Ik liep gek genoeg links om en bleef staan aan de achterzijde. Een sterke energie kwam door mijn hele lijf heen. Na enige tijd ben ik links op een bankje gaan zitten. Ook op die plek was de energie enorm krachtig. Een grote vortex en een knooppunt van energielijnen is daar aanwezig. Ik voelde mij een "Lichtcylinder" worden.

Na enige tijd werd het rustig en vertrok naar boven. Heb de relikwieën van Franciscus gezien. Die eenvoudig, maar zeer liefdevol gedragen waren door hem.

Hij was een Heilige van het Niets. Hij had enorm veel respect en liefde voor de dieren. Niet voor niets is 4 oktober met hem gelinkt, "Wereld Dierendag".

   2019 11 11 Pelgrim Franciscus 2019 11 11 St. Franciscus   2019 11 11 T

St. Franciscus had ook iets met de letter "T". De "Tau".
Het is de laatste letter van het alfabet in het Hebreeuws, "it prophesied the Last Day and had the same function as the Greek letter Omega as it appears in the Book of Revelation: “I am the Alpha and the Omega, the beginning and the end. To the thirsty I will give water without price from the fountain of the water of life … I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end” (Rev. 21:6;22:13)."

EN

"Tau (τ) [/tɑu/]?, de 19e letter van het Griekse alfabet, en is het symbool voor de wiskundige constante tweemaal pi (2π)."

Dubbel Pi, en de datum van vandaag is 11-11-'19. De 19e letter in het Grieks en laatste letter in het Hebreeuws. As-si-si/ Is-Is-Sa.

's Middags naar de Tombe van St. Clara gegaan. Amai, ik kwam beneden aan en kon niet lang blijven staan. Wat een krachtige energie. Ben er even uitgestapt en ben toen opnieuw naar beneden gelopen. Liep ook dit keer links om en ben voor haar crypte blijven staan. Ik kon de energie nu toelaten en ook hier voelde ik een sterke vortex en een enorme aarding. Na enige tijd liepen er tranen over mijn wangen en mijn hart gloeide.
Na deze aanraking liep ik naar haar relikwieën en zag dat zij een iets meer luxe kledij had gedragen dan Franciscus. Ook eenvoudig, maar wat luxer, voor zover je luxe kan zeggen. Ze droeg bijvoorbeeld een hesje van paardenhaar.

Toen ik weer boven kwam, heb ik rechts in een ruimte plaats genomen. Daar heb ik een lange tijd gezeten en voelde een versmelting plaatsvinden van hen beide.

2019 11 11 uitzicht Assisi 22019 11 11 Kerk van Clara2019 11 11 Clara

Na een lange rit zijn we terug in het Hotel te Bologna. Deze dag in Assisi voelt als een dag waar veel in is samen gekomen.

1000 Resterende tekens


  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up