Oog voor de reisbranche

Oog voor de reisbranche

zonsondergang pulpi

De spirituele reizen bij Centrum-Nautilus zijn geen reizen waar men als reiziger vol gepropt wordt met verhalen die ook vaak wel te vinden zijn op internet of in boeken. Bij ons gaat het erom dat u in contact wordt gebracht met de plaats. En om in contact te komen heeft u 'het voelen' nodig. Bij de spirituele reizen gaat het er om dat u gaat ervaren wat de plek u laat voelen. Mee gaan op een spirituele reis is een mooie manier om de Aarde anders over te reizen. U reist bewuster en komt werkelijk in contact met de plek... u wisselt energie uit. Deze spirituele reizen zijn geen reizen om te halen, maar om uit te wisselen. Uitwisselen is samen in beweging zijn, net als het spiraal.

MAAR HELAAS

onderweg shutterstock 

Zoals jullie wel weten is het reizen individueel, maar zeker in groepsverband al even niet mogelijk. Dit jaar gingen diverse mooie spirituele reizen, georganiseerd door Centrum-Nautilus niet door. Vandaar mijn onderstaande kreet aan:

==

Beste Rijksoverheid, Mona Keijzer, Minister-president, VVD, Ministerie van Buitenlandse Zaken,

Wanneer heeft u nou eens oog voor de reisbranche?

U zegt dat het niet wenselijk is dat er tot half januari gereisd wordt én geboekt. Gaat u dit nou ook compenseren? Tuurlijk kunnen we thuis blijven, maar verkoop van reizen is wel mijn inkomen en door uw advies niet te reizen EN de oranje reisadviezen heb ik al 9 maanden geen werk en daardoor GEEN inkomen.

Ik werk vanuit huis, daardoor kom ik niet in aanmerking voor de TVL. Ik heb wel degelijk vaste lasten die doorlopen en dan bedoel ik niet mijn privé vaste lasten. Ik kan geen afhaalreizen serveren, koffers verkopen of iets anders dat reisgebonden is. Ook zijn er inmiddels landen die ons Nederlanders weer van harte welkom heten, zet aub deze landen op geel!

Met alleen Tozo red ik het zakelijk NIET! Gaat u met ons in gesprek?

==

zand grotte pulpi

Bovenstaande moest ik even kwijt.

Mochten we weer wat makkelijker kunnen bewegen, hoop ik zelf niet dat reizen alleen mogelijk is wanneer men is gevaccineerd. Hopelijk wordt dit geen verplichting, maar ook niet dat als u zicht niet laat vaccineren dat u beperkt wordt om te reizen/vrij te bewegen. Daar bewegen geen één richtingsverkeer is, maar juist een spiraliserende beweging is. Zodat het altijd vanuit gelijkwaardigheid en ont-moeting kan plaatsvinden en we kunnen uitwisselen. Want uitwisselen is samen in beweging zijn, net als het spiraal.

graan cirkel spiraalvorm

 

Maar als het helaas niet anders kan, hoop ik toch dat u kiest om anders te gaan reizen. Kies dan eens voor een spirituele reis. Want dit soort reizen versterken de spiraliserende energie en die is zo belangrijk voor u, maar ook voor al wat leeft hier op aarde en voor de aarde.

1000 Resterende tekens


  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up