Intuïtieve ontwikkelingsreis

Geboorte spiraal

Intuïtieve ontwikkelingsreis

In 1997 ondernam ik mijn allereerste "intuïtieve reis". De “intuïtieve reis” die ik ondernam was een Reiki cursus. Ik had werkelijk geen idee wat ik kon verwachten. Nadat ik mijn eerste initiatie had ontvangen, gloeide mijn handen als kool en begon ik enorm veel te dromen. Ook kwamen herinneringen terug van mijn verleden die ik had weggestopt omdat deze nogal heftig waren. Ondanks mijn herinneringen die terugkwamen heb ik na deze eerste Reiki cursus enkele maanden later deel 2 en een jaar later deel 3, de masterclass, gedaan. Ik was toen opdat moment Reiki-master. De energie stroming was in mijn handen heel sterk en zo kon ik mijzelf deels begeleiden met dat wat in beweging was gezet door de Reiki initiaties.

reiki handen

Begin 1999 begon ik mijn allereerste praktijk in Vlaardingen waar ik toen der tijd woonde. Heb daar Reiki cursussen gegeven (dat kon omdat ik Reiki-master was), maar ook coaching en cursus pendelen. Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik heel nerveus was bij het geven van de Reiki inwijdingen.

Na enkele jaren ben ik met deze vorm, in de praktijk, gestopt. Omdat ik merkte dat ik te veel bezig was met het precies doorgeven van ‘hoe het moest'. Want Reiki luistert toch wel nauw dat je de juiste symbolen toepast, maar ik kreeg steeds meer weerstand met 'de vaste regels te volgen'. Toch heb ik in het jaar 2000 nog de gehele Shambala opleiding en de Touch for Health opleiding gedaan. In 2003 NLP-opleiding en in 2004 de opleiding 'de 4 vragen van Byron Katie' gevolgd en tussen door nog van alles gedaan.

byron katie interview marisa garau

Hoe dan ook steeds merkte ik dat het niet echt aansloot. Ik miste iets. Dat iets daar kwam ik achter toen ik in augustus van 2006 voor het eerst een Kristallen Schedel aanraakte. Nou toen stond echt van de één op andere moment mijn wereld letterlijk op zijn kop, mijn leven is toen werkelijk 180 graden veranderd. Scheiding, de hele wereld over gereisd, allerlei spirituele (bekende) mensen en heel veel oude Kristallen Schedels ontmoet, diverse keren verhuisd en in 2010, op één van mijn reizen, mijn huidige partner ontmoet. In 2007 nog de spirituele- multidimensionale opleiding bij het Elohim Centrum te Veerleveen gevolgd. In 2008 kwam de kristallen schedel Candaluna op mijn pad. Ik kreeg toen stapje voor stapje geheel andere begeleiding. De tip die ik van mijn gidsen toen ontving was, ''alles af te leren wat ik geleerd had en geheel in het nu te zijn. Volledig te vertrouwen op mijn intuïtie en het voelen." Ook dat is een hele reis geweest. Na al die vele ontmoetingen en ervaringen met mensen, verhuizingen en reizen ben ik uiteindelijk in Hoeven geland.

pand voorkant2

Op deze plek komt werkelijk alles bij elkaar wat ik beleefd en ervaren heb in mijn leven. Ik heb enorm veel meegemaakt in mijn jeugd, mijn tienertijd, mijn huwelijken (2x getrouwd geweest) en mijn spirituele zoektocht/ervaringen. Ik kan er werkelijk boeken over schrijven.

Het mooie van al die ervaringen is dat het mij gebracht heeft naar binnen toe. En daar ontdekte ik wat ik miste in al die opleidingen. Het voelen.

En zoals op de home-page van mijn website mijn quote staat beschreven:

''Thuiskomen kan je niet bedenken maar wel voelen"

en nou ik kan zeggen, dat klopt zo. Want dat voelen inspireert mij keer op keer. Zo komen er telkens nieuwe creaties tot leven.

Eén van die nieuwe creaties is bijvoorbeeld de "Intuïtieve ontwikkelingsreis". Het is geen reis waar we op pad gaan en naar buiten toe reizen, maar echt een reis naar binnen toe en die plaats vindt in Hoeven. Graag breng ik deze bijzondere 3-daagse reis onder jullie aandacht. Ondanks de omschrijving zal het zeker 3 dagen worden van in het moment en in het nu reizen. Wat laat zich in het moment zien, wat dient zich aan, enz. enz. Er is dus alle ruimte voor het onverwachtse, niet ingevuld en zeker niets met het hoofd bedenken. Het thema van deze reis is ontwikkeling. In het woord ontwikkeling zit ont-wikkelen en ont-wikkelen is een draai beweging. Draaien net als het spiraal en het spiraal is zo mijn lievelingssymbool. Er is een prachtig symbool bij Reiki die dit heel mooi weer geeft “Cho ku rei”. Het symbool heeft ook de bijnaam “De Lichtknop”, omdat het ons met de energie verbindt als een lichtknop die omgedraaid wordt. Het draait de energie hoog en opent ons als kanalen van de Reiki energie of ook wel de aansluiting met het Goddelijk licht.

Cho Q Rei symbool

En zo komt het begin en het einde van dit verhaal toch weer bij elkaar. En dat zal ook in deze 3-daagse 'Intuïtieve ontwikkelingsreis” zijn. Op deze reis komt alles bij elkaar in de ruimte van Centrum-Nautilus te Hoeven en in ruimte kan alles zijn. In 2021 wordt er een nieuwe datum ingepland.

kosmisch spiraal

1000 Resterende tekens


  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up