Benut de Corona periode

slak in tekening 

 

Benut de Corona periode

De laatste spirituele reis die ik met een groep heb ondernomen was vorig jaar oktober naar de Kristal Geode Grot te Spanje.

Het thema voor deze reis was Welkom, Aankomen, Toegang, Kenbaar……Niets en Iets…..
Gek genoeg, doet deze Corona periode mij nu weer terugdenken aan die reis. Door de Corona situatie is er een stilstand ontstaan in allerlei bewegingen en toch in deze stiltstand periode voel ik ook heel veel beweging.

Niets en Iets
Niets is meer hetzelfde en toch is in dit niets een iets.

Dit iets voelt als een nieuwe beweging die vanuit die stilte van ‘’niets is meer hetzelfde’’ omhoogkomt en ontstaat. Een nieuwe geboorte van een periode, waarin u opnieuw kan aansluiten vanuit het niets naar iets. Het lijkt net als het spiraal, u draait naar binnen en daar aangekomen kunt u weer naar buiten toe draaien (bewegen). De spiraal vind ik zelf zo mooi de beweging van niets naar iets uitdrukken en andersom. Ja ik ben groot fan van het symbool spiraal. Overal waar ik ze op mijn reizen tegen kom zet ik ze graag op de foto. Zoals deze foto hieronder. Die kwam ik tegen op de Berberreis naar het Atlas gebergte in Marokko 2014. Deze reis heb ik toen samen met mijn zoon ondernomen, maar weer terug naar het verhaal Benut de Corona Periode. De spiraal vertegenwoordigd voor mij; EN EN.

Vóór de Corona tijd
Vóór de Corona tijd was er zo’n grote diversiteit van wat er gaande was op Aarde. Het kon niet op aan mogelijkheden van wat u kon meemaken en ondernemen en nu staat bijna alles over de gehele Aarde aan menselijke uitdrukkingen qua mogelijkheden stil.

Stilte periode
Deze stilte periode kunt u ook benutten om in te voelen wat gebeurt er nu in mij aan aanrakingen. Natuurlijk zit daar niet iedereen direct op te wachten. Want er moet brood op de plank komen, hypotheek moet betaald worden, kinderen moeten onderwijs ontvangen, enz. Het is voor heel veel mensen een hele moeilijke tijd. Veel zzp'ers, reisorganisaties, kappers, schoonheidsspecialisten, noem maar op hebben het echt heel zwaar. We worden nu zo aangeraakt en dat doet iets met u, maar als u wat uit dit overlevingsstuk zou kunnen of kan stappen wat doet het dan nog meer met u deze corona periode. Niet alleen het overlevingstuk wordt aangeraakt, maar ook oude pijnen, angsten, onzekerheden enz. kunnen door deze situatie omhoogkomen.

Deze stilte periode is ook positief. Benut deze prachtige stilte periode. Er is nu ook alle ruimte en tijd om bij uzelf te raden te gaan wat past nu nog werkelijk bij mij. Dit kan uw werk zijn, uw woonplek, uw gezin, uw familie, de materie die u bezit, of wat wilt u zelf nog aandacht geven in wat geheeld wil worden en dat te rade gaan, komt uiteindelijk ook weer ten goede naar uw directe omgeving.

Periode benutten
Deze Corona periode is een prachtige periode om uzelf weer uit te nodigen en opnieuw uit te vinden naar wat past nu nog werkelijk bij mij. Deze periode niet alleen maar benutten in wat heeft u qua materie benodigdheden nog nodig en hoe moet u overleven, maar juist ook nu deze periode benutten om in uzelf te raden te gaan wat wil ik in mezelf opruimen. Want het spreekwoord zegt niet voor niets; Verbeter de wereld en begin bij uzelf. Eerst u. U bent die eerste binnen cirkel van het spiraal en de volgende draai naar buiten toe raakt weer de volgende draai aan en zo verder. Hoe meer u binnenin uzelf heeft opgeruimd en u draait daarna weer naar buiten toe, door uzelf weer meer in beweging te zetten, hoe meer de omgeving daar ook weer profijt van zal hebben. Opruimen heeft u in eigen hand.

Spiraal in Hand

Want er is meer ruimte in u gekomen, meer leegte en dit geeft weer een innerlijk opgeruimd gevoel. En dat komt ten goede aan uzelf en dat wat u ten goede komt, komt ook weer uw omgeving ten goede. Dus het mes zal aan twee kanten snijden. En En. Het komt ook weer uw materie ten goede en zo verder.

Beweging
De beweging is nu naar binnen gedraaid en daar binnenin is het stil. Die stilte benutten en te voelen wat er dan van binnenuit omhoogkomt. Dat wat dan omhoogkomt kan heel verschillend zijn qua persoon. Onderzoek dit en geef dit aandacht. Het komt tenslotte ook ten goede van uw directe omgeving.

Zoals de aarde de zaden die gepland zijn ook vanuit die stilte van binnenuit omhoog naar buiten toe laat groeien. Dat is nu ook groots gaande voor ons mensen.

TIP: Benut deze Corona periode, het is een Uitnodiging waarop u In kunt gaan..

Welkom - Heet het Welkom wat je in deze Corona periode in jezelf aan gevoelens voelt
Aankomen - U Komt Aan in dat wat u voelt
Toelaten - Laat het Toe wat u in uzelf voelt. Vindt er niets van, Laat het Toe.
Kenbaar - EN het inzicht wat omhoogkomt zal zich Kenbaar maken. En als het zich Kenbaar heeft gemaakt laat het er zijn. U hoeft er niets mee en iets mee te doen, AL-één er mee Zijn

Het jaar 2020 is het jaar van En En (zie blog https://centrum-nautilus.nl/index.php/blog/reistips/5-channeling)

Mocht u meer inzicht willen krijgen over uzelf  of over uw werk of wat dan ook wat minder goed stroomt, dan kunt u bij Cocky van Dam een reading aanvragen. Een reading is een sessie waarin u vragen kunt stellen over bijvoorbeeld; levensthema's, vorige levens, angsten, verlangens, familie gebeuren of werk. Deze sessies kunnen u meer inzicht en helderheid verschaffen waarom dit of dat in uw leven plaats vindt of heeft plaats gevonden. De readingen kunnen ook op afstand gegeven worden. Meer info klik hier.

1000 Resterende tekens


  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up