Jaaroverzicht 2020

Hallo Lezers,

2019 11 04 08.02.05 320x226Dit jaar staan er voor Centrum-Nautilus (CN) allerlei nieuwe bijzondere gebeurtenissen te gebeuren. Zoals een tv-opname bij RTL4.

Nog enkele leuke aanvullingen op de eerdere info van de Paranormale Beurs te Rijswijk die op 25 en 26 Januari a.s. plaats vindt. CN zal op deze Beurs specifiek haar reizen onder de aandacht gaan brengen. Want deze beurs heeft als thema "Ontdekkingsreis". Er komt een speciaal "eiland" in het midden van de beurs, waar diverse reisorganisaties hun aanbod zullen aanbieden. Zo ook CN, hoe mooi sluit dit thema aan op het aanbod van reizen bij CN. Ook zal ik (Cocky van Dam) op zondag 26 Januari een lezing geven met als onderwerp "Spiraliserende Reizen". (CN heeft 5 vrij kaarten voor deze beurs beschikbaar).

Op 1 en 2 Februari staat CN op de Vakantiebeurs te Breda (CN heeft voldoende vrij kaarten ter beschikking). Ook zal ik op deze Beurs een twee-tal lezingen verzorgen.

Op Zaterdag om 16.00 - 16.25 uur in de Kerkraadskamer Zaal 3
EN
Op Zondag 2 februari om 12.00 - 12.25 in Zaal 2.

Er staan dit jaar nog meer beurs bezoeken ingepland, meer info klik hier. Mocht je interesse hebben voor een vrijkaartje laat maar weten via mail.

De spirituele reis naar de Geode-Grot daarvan werd de datum diverse keren verandert. Dit kwam omdat toen nog niet definitief bekend was wanneer de verbouwingen precies zouden beginnen en gereed zouden zijn. Deze enorme met kritstallen bedekte grot in Pulpi gaat dicht van 1 Februari tot begin April. Vandaar dat de datum enkele keren werd opgeschoven, maar de reis gaat definitief aanvangen van 28 April t/m 5 Mei.

Gelukkig konden er nog kaarten gereserveerd worden voor lang bezoek. Dat is zeer uniek daar er nu lange wachttijden zijn. De Geode wordt steeds meer bekend en van overal ter wereld komt men naar dit bijzonder Natuur fenomeen. De Geode bezoeken gebeurd meestal in grote groepen (van 12 personen) met een snel kijk bezoekje aan de Geode, maar het is gelukt om 2x een reservering te boeken voor minimaal 2 uur tot maximaal 3 uur.
Er zijn voor deze reis nog plekken beschikbaar. Wil je mee wacht niet te lang met reserveren, daar deze reis werkelijk UNIEK is. Meer info klik hier.

Ook staat er een bijzondere activiteit ingepland. Een tv opname bij RTL4, waar Centrum-Nautilus onder de aandacht zal worden gebracht in het programma "Onderweg naar de Regio". Het interview wordt in Maart opgenomen en wordt op TV, bij RTL-4, in April uitgezonden.

De energie van de plek waar Centrum-Nautilus is gevestigd is de afgelopen jaar sterk in kracht toegenomen. Steeds vaker wordt men aangetrokken om langs te komen en te genieten van deze bijzondere plek. De energie in de tuin, de multifunctionele ruimte, de kristallen, de healingen, massages en workshops worden allemaal liefde vol ondersteunt door deze plek. Het is werkelijk een hele belevenis om gewoon hier te ZIJN. Niets meer en Niets minder.

Het aanbod bij CN zal de komende maanden nog worden uitgebreid en ook de reizen zullen nog worden aangevuld. Het jaar 2020 staat voor Centrum-Nautilus in het teken van Zichtbaar worden.

Natuurlijk zijn jullie Van Harte Welkom om deze bijzondere plek te komen ervaren of deel te nemen aan één van de vele activiteiten die georganiseerd worden door CN of bij CN.

2020 WE GAAN ER VOOR!

1000 Resterende tekens


  • Bovenstraat 8 / 4741 AV Hoeven
  • 06-508 24 840
  • info@centrum-nautilus.nl
  • Kvk 71667679
  • BTW nr NL001511494B04

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ

logo garant STO-reisgarantie
LOGO VVKR

Vereniging Van
Kleinschalige
Reisorganisaties

keyboard_arrow_up